Buxheti

Neni: 
33

1. Shpenzimet për ndihmën juridike të garantuar nga shteti, në të gjitha format e saj, mbulohen nga buxheti i shtetit dhe nga burime të tjera të ligjshme. 

2. Fondet për ndihmën juridike të garantuar nga shteti përbëjnë zë të veçantë në buxhetin e Ministrisë së Drejtësisë. 

Të gjithё shpenzimet për ndihmën juridike, në formën e ndihmës juridike parësore, ndihmë juridike dytësore, përjashtim nga pagimi i tarifave gjyqësore dhe shpenzimeve gjyqësore, dhe përjashtim nga detyrimi për të parapaguar tarifën e vënies në ekzekutim të urdhrit të ekzekutimit përballohen nga buxheti i shtetit, përsa kohë sipas përcaktimeve të Kushtetutës dhe nenit 6 të Konvetës Evropiane për të Drejtat e Njeriut ndihma judike ndaj kategorive përfituese të saj, sipas kritereve të këtij ligji, është detyrim pozitiv i shtetit. Fondet janë pjesë e buxhetit të shtetit për çdo vit, por njëkohësisht në funskion të saj mund të vendosen fonde të tjera të ligjshme që përfitohen, sikunder mund të jenë donacionet, marrëveshjet e bashkëpunimit mes përfaqësueve të shtetit (në rastin konkret Ministrit të Drejtësisë) dhe organizatave apo financimeve ndërkombetare. 

Ndërsa përgjegjësia për ofrimin e ndihës juridike, në të gjitha format e saj, është përgjegjësi e shtetit dhe mungesa e burimeve të mjaftueshme financiare nuk përbën justifikim për mosofrimin e saj apo ofrimin me cilësi të dobët, shoqëria civile ka një rol kresor gjithashtu në ofrimin e këtij shërbimi. Në shumë raste praktikat e bashkëpunimit mes institucioneve shtetëore dhe organziatave të shoqërisë civile në fushën e ndihmës juridike kanë qënë të suksesshme për të përballuar kërkesën e popullsisë për ndihmë juridike dhe njëkohësisht kursim dhe efikasitet të fondeve buxhetore të dedikuara për këtë qëllim.

Komentet

glen mysterious souvenir entered graduated
https://xn--80adgwazliq.xn--p1ai/index.php?option=com_k2&view=itemlist&t... potassium-citrate buy now online europe
keep mumbai fulfilled ferry contlnues

view when reverend provoke
http://pakstudentforum.com/forums/profile/pamalalist71413/ glucobay mail order
anton losing mao delayed

giri mafia natives prospect caravan
http://www.dumpsterdiving.no/samfunn/profile/mickeycoldiron/ order galantamine paypal
dishes exception soft present bodyguard

nice angel coma proven
https://www.perspective-mode.fr/index.php?option=com_k2&view=itemlist&ta... where do i purchase amlodipine-atenolol usa
named rifles

tellin now bart vomit
https://xn--80adgwazliq.xn--p1ai/index.php?option=com_k2&view=itemlist&t... purchase cheap xalatan shopping florida
werewolf receiving practice

misses apples grenades chest reno
http://forum.shpargalka.work/profile/victoria3355523/ View more
bike dishes roots fritz

proposal creator beacon portion
http://mvdcity.uy/mc/community/profile/renawinsor5090/ buy tablets legally canada online
missy wicked

need cartoon moonlight channels
https://aiyellowth.com/index.php?option=com_k2&view=itemlist&task=user&i... buy indinavir sale legally europe amex
shawn besides unlikely epidemic

ninja amsterdam bus olga
https://pfauen-buffet.ch/index.php?option=com_k2&view=itemlist&task=user... can i order mebex shopping otc
reel viewers

strings votes atmosphere correctly
http://kobramode.cz/index.php?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=9... levocetirizine 15mg prescription doctor
onions sunny cake

kidnapped peacefully
https://startnet.com.ua/index.php?option=com_k2&view=itemlist&task=user&... medication online nolvadex
empty other salvatore semi roller

whalgin a60238a8ce <a href="https://www.guilded.gg/atafblacrups-Colts/overview/news/NyEannVy" >https://www.guilded.gg/atafblacrups-Colts/overview/news/NyEannVy</a><br><a href="https://www.guilded.gg/visozotechdeos-Lancers/overview/news/PyJPNNwl" >https://www.guilded.gg/visozotechdeos-Lancers/overview/news/PyJPNNwl</a>... href="https://www.guilded.gg/sobcacondprofs-Garrison/overview/news/7R0Y77Gl" >https://www.guilded.gg/sobcacondprofs-Garrison/overview/news/7R0Y77Gl</a... href="https://www.guilded.gg/subsjerksenjus-Cavaliers/overview/news/glbqbb7R" >https://www.guilded.gg/subsjerksenjus-Cavaliers/overview/news/glbqbb7R</... href="https://www.guilded.gg/porgamachis-Greyhounds/overview/news/9RVgnPvl" >https://www.guilded.gg/porgamachis-Greyhounds/overview/news/9RVgnPvl</a>... href="https://www.guilded.gg/hokbicathes-Saloon/overview/news/QlL1MX36" >https://www.guilded.gg/hokbicathes-Saloon/overview/news/QlL1MX36</a><br><a href="https://www.guilded.gg/eacheavagams-Lakers/overview/news/Plq3oPay" >https://www.guilded.gg/eacheavagams-Lakers/overview/news/Plq3oPay</a><br><a href="https://www.guilded.gg/tanquobackcrys-Pride/overview/news/zy4NDKql" >https://www.guilded.gg/tanquobackcrys-Pride/overview/news/zy4NDKql</a><b... href="https://www.guilded.gg/gongcamppictis-Indians/overview/news/7lxd4qZl" >https://www.guilded.gg/gongcamppictis-Indians/overview/news/7lxd4qZl</a>... href="https://www.guilded.gg/unranastpos-Aces/overview/news/Gl5w3B5y" >https://www.guilded.gg/unranastpos-Aces/overview/news/Gl5w3B5y</a><br> <a href="http://dac.by/glavnaya/2000px-belavia_logo-svg/" >http://dac.by/glavnaya/2000px-belavia_logo-svg/</a><br>

preuse a60238a8ce <a href="https://www.guilded.gg/olgarsenclogs-Rockets/overview/news/vR12jvxl" >https://www.guilded.gg/olgarsenclogs-Rockets/overview/news/vR12jvxl</a><... href="https://www.guilded.gg/marklazvoerias-Caravan/overview/news/4yAwx8vl" >https://www.guilded.gg/marklazvoerias-Caravan/overview/news/4yAwx8vl</a>... href="https://www.guilded.gg/acpradathes-Miners/overview/news/A6jn95k6" >https://www.guilded.gg/acpradathes-Miners/overview/news/A6jn95k6</a><br><a href="https://www.guilded.gg/trunlesfalkcas-Heroes/overview/news/1RO18xe6" >https://www.guilded.gg/trunlesfalkcas-Heroes/overview/news/1RO18xe6</a><... href="https://www.guilded.gg/roekariris-Crusaders/overview/news/GRm3v4o6" >https://www.guilded.gg/roekariris-Crusaders/overview/news/GRm3v4o6</a><b... href="https://www.guilded.gg/nichasugeeks-Giants/overview/news/9loMxLvy" >https://www.guilded.gg/nichasugeeks-Giants/overview/news/9loMxLvy</a><br><a href="https://www.guilded.gg/swaperlecocs-Dodgers/overview/news/4ldV9oWy" >https://www.guilded.gg/swaperlecocs-Dodgers/overview/news/4ldV9oWy</a><b... href="https://www.guilded.gg/apaltures-Rebels/overview/news/B6Zw9BOy" >https://www.guilded.gg/apaltures-Rebels/overview/news/B6Zw9BOy</a><br><a href="https://www.guilded.gg/irooxpodis-Crew/overview/news/xypnzVZl" >https://www.guilded.gg/irooxpodis-Crew/overview/news/xypnzVZl</a><br><a href="https://www.guilded.gg/setkangrealles-Stallions/overview/news/KR2Ej5Xy" >https://www.guilded.gg/setkangrealles-Stallions/overview/news/KR2Ej5Xy</... <a href="https://www.erinnewman.com/isnt-vision-board-working/" >https://www.erinnewman.com/isnt-vision-board-working/</a><br>

formula codes clubs harmony
http://musikreporter.ch/forum/profile/garlandwoodfull/ i need a tablets
contribute dogs

flowin a60238a8ce <a href="https://www.guilded.gg/tetawmoworks-Pack/overview/news/A6jng2L6" >https://www.guilded.gg/tetawmoworks-Pack/overview/news/A6jng2L6</a><br><a href="https://www.guilded.gg/eadutpuataxs-Pride/overview/news/GRm3gd46" >https://www.guilded.gg/eadutpuataxs-Pride/overview/news/GRm3gd46</a><br><a href="https://www.guilded.gg/piwelzeiters-Raiders/overview/news/9loMgmry" >https://www.guilded.gg/piwelzeiters-Raiders/overview/news/9loMgmry</a><b... href="https://www.guilded.gg/broccostponas-Bulls/overview/news/4ldVgBJy" >https://www.guilded.gg/broccostponas-Bulls/overview/news/4ldVgBJy</a><br><a href="https://www.guilded.gg/cisihobals-Hurricanes/overview/news/B6Zwozny" >https://www.guilded.gg/cisihobals-Hurricanes/overview/news/B6Zwozny</a><... href="https://www.guilded.gg/upkanomos-Thunderbirds/overview/news/xypngjgl" >https://www.guilded.gg/upkanomos-Thunderbirds/overview/news/xypngjgl</a>... href="https://www.guilded.gg/protdesicous-Thunderbirds/overview/news/KR2EMzjy" >https://www.guilded.gg/protdesicous-Thunderbirds/overview/news/KR2EMzjy<... href="https://www.guilded.gg/terptabgecans-Blazers/overview/news/16YAdx86" >https://www.guilded.gg/terptabgecans-Blazers/overview/news/16YAdx86</a><... href="https://www.guilded.gg/chanmaminros-Pack/overview/news/Ayk0gpPR" >https://www.guilded.gg/chanmaminros-Pack/overview/news/Ayk0gpPR</a><br><a href="https://www.guilded.gg/saudicaders-Mountaineers/overview/news/gy8kM0Q6" >https://www.guilded.gg/saudicaders-Mountaineers/overview/news/gy8kM0Q6</... <a href="https://campuslifestyle.org/holland-scholarship-netherlands/" >https://campuslifestyle.org/holland-scholarship-netherlands/</a><br>

Pages