DISPOZITA TË PËRGJITHSHME

Në Kreun e I-rë të Ligjit nr. 111/2017, parashikohen dispozitat e përgjithshme, ku përcaktohen objekti i ligjit, përkufizimi i termave, si dhe parimet themelore për dhënien e ndihmës juridike, siç janë: aksesi efektiv dhe i barabartë në gjykatë, mosdiskriminimi i individëve, profesionalizmi i personave që japin ndihmën juridike, efektiviteti i shërbimit të ndihmës juridike, ruajtja e konfidencialitetit dhe mbrojtja e të dhënave personale, dhe shmangia e konfliktit të interesit.

Kreu: 
I

Komentet

<a href="https://www.lactual.cat/uploads/newsletter/index.php?promokod_1xbet_bonu...промокод 1хбет при регистрации</a> - Каждый новый клиент бк способен получить приветственный бонус на первый депозит

This news is very useful, thank you

Link situs slot gacor terpercaya gampang maxwin dijamin jackpot sensasional. Ini merupakan kumpulan situs slot gacor rekomendasi terbaik 2023

https://zona178.creationjustice.org/ ZONA178
https://aston303.creationjustice.org/ ASTON303
https://all-infini88.career.org/ INFINI88

Semua situs slot yang tersedia sudah pasti mendapatkan kemenangan yang besar.

You have made some really good points there.
I looked on the net for more info about the issue and found most individuals will
go along with your views on this site.

Лучшие игры для xbox 360 тут - <a href="https://ru-xbox.ru/">https://ru-xbox.ru/</a>